Επικαιροτητα

"Προθεσμία 4 εβδομάδων στην Ελλάδα…"

"Αναστολή της Συνθήκης Σένγκεν θα σηματοδοτήσει την αρχή του τέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως τη γνωρίζουμε σήμερα", προειδοποιεί με συνέντευξή του στη Realnews ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

 

 

Eνώ αποκαλύπτει πως έχει δοθεί προθεσμία τεσσάρων εβδομάδων στην Ελλάδα να ολοκληρώσει τα hotspots, αφήνοντας να εννοηθεί ότι σε διαφορετική περίπτωση η χώρα θα κινδυνεύσει με αποβολή από τη Συνθήκη Σένγκεν. 

 

Αν η Αθήνα δεν ανταποκριθεί στο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, "η κατάσταση θα είναι πάρα πολύ δύσκολη και ίσως η αιτία όχι μόνο να εκτεθεί σε κίνδυνο η ευρωπαϊκή πολιτική μετανάστευσης, αλλά και η τύχη της Συνθήκης Σένγκεν". 

 

Ο Ελληνας επίτροπος, μάλιστα, προειδοποιεί ότι το Grexit δεν έπαψε να υπάρχει: "Θέλω να πιστεύω ότι απομακρύνθηκε. Ωστόσο, πάντα υπάρχει κίνδυνος. Θα εξαρτηθεί από την εφαρμογή και την τήρηση των συμφωνηθέντων" αναφέρει. 

 

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, τέλος, έχει θερμά λόγια για την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ.

 

ΠΗΓΗ:real.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.