Επικαιροτητα

Πόσο κόστισε το δείπνο για τον Παυλόπουλο;

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος βρέθηκε στην Τρίπολη για τους εορτασμούς της Άλωσης της Τριπολιτσάς – Διαβάστε πόσο κόστισε στο Δήμο Τρίπολης το επίσημο γεύμα προς τιμήν του Προέδρου και το δείπνο για τους καλεσμένους.

 

Σύμφωνα με την απόφαση που αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ το συνολικό κόστος του τραπεζιού ανήλθε στα 4.358,63 € (συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ).

 

Για το δείπνο προς τιμήν του Προέδρους της Δημοκρατίας δόθηκε:

 

Στην κ. Αδαμοπούλου Κων/να δαπάνη συνολικής αξίας 1.200,00 € για την προμήθεια εξήντα (60) γευμάτων για την Α.Ε. Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους συνοδούς του. Το κάθε γεύμα θα περιλαμβάνει: ατομική ποικιλία ορεκτικών, ατομική ποικιλία σαλατικών και τυριών, κυρίως γεύμα-κρέας, κρασί, αναψυκτικό, φρούτο, επιδόρπιο (άρθρο μελέτης 11).

 

Στην απόφαση αναφέρεται πως εγκρίνοναι ακόμα οι εξής απευθείας αναθέσεις:

 

1) Στον κ. Εικοσιπένταρχο Χρήστο την προμήθεια τριακοσίων ογδόντα (380) γευμάτων (catering) για τους συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις της Άλωσης. Το κάθε γεύμα θα περιλαμβάνει : ποικιλία ορεκτικών, ποικιλία σαλατικών, ποικιλία τυριών, κυρίως γεύμα- κρέας, αναψυκτικό, φρούτο. Η δαπάνη είναι συνολικής αξίας 3.608,33 € (άρθρο μελ. 9) 

 

2) Για την προμήθεια πενήντα (50) συνολικά γευμάτων για τους εκπροσώπους των αδελφοποιημένων πόλεων και αντιπροσωπειών συμμετεχόντων πόλεων, που θα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της Άλωσης, συνολικής δαπάνης 750,30 € (άρθρο μελέτης 13) στους :  

 

Στην εταιρεία ΑΦΟΙ Παπαγεωργίου ΟΕ για την προμήθεια σαράντα (40) γευμάτων δαπάνη αξίας 600,24 €. Το κάθε γεύμα θα περιλαμβάνει : ατομική ποικιλία ορεκτικών, ατομική ποικιλία σαλατικών και τυριών, κυρίως γεύμα-κρέας, αναψυκτικό, φρούτο  

 

Στον κ. Εικοσιπένταρχο Χρήστο για την προμήθεια δέκα (10) γευμάτων δαπάνη  αξίας 150,06 €. Το κάθε γεύμα θα περιλαμβάνει : ατομική ποικιλία ορεκτικών, ατομική ποικιλία σαλατικών και τυριών, κυρίως γεύμα-κρέας, αναψυκτικό, φρούτο 

 

Β) Ορίζω την υπάλληλο του Δήμου Τρίπολης κ. Βρεττού Βασιλική ως επιβλέπουσα για την πιστή εκτέλεση των όρων της με αριθ. 115/2015 μελέτης. Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο αναλογούν Φ.Π.Α. 

 

Οι παραπάνω δαπάνες συνολικού ποσού 4.358,63 € (συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ) θα βαρύνουν την υπό Κ.Α. : 00.6443.0005 γραμμένη πίστωση του σκέλους των εξόδων του προϋπολογισμού του Δήμου Τρίπολης οικ. έτους 2015 .

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.