Επικαιροτητα

Σύλληψη για ληστεία στην Κορινθία

Συνελήφθη, χθες (24.1.2016) το απόγευμα, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 22χρονος ημεδαπός, για ληστεία σε βάρος 33χρονου ημεδαπού, οδηγού ταξί.

 

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστο αριθμό συνεργών του. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, προέκυψε ότι ο 22χρονος την 22.1.2016 το βράδυ, στο Κερατσίνι Αττικής, επιβιβάστηκε ως πελάτης σε ταξί που οδηγούσε ο 33χρονος, με προορισμό τα Εξαμίλια Κορινθίας και φτάνοντας στον προορισμό τους την 23.1.2016 και πρώτες πρωινές ώρες, ο 22χρονος με άγνωστο αριθμό συνεργών του, με την απειλή μαχαιριού και την χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από τον 33χρονο  χρήματα και  κινητό τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

 

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ο 22χρονος εντοπίστηκε χθες το απόγευμα, στα Εξαμίλια Κορινθίας. 

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την ταυτοποίηση των συνεργών του 22χρονου, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.