Επικαιροτητα

Π. Τομάρας: "'Εχουμε στόχους για το νοσοκομείο" (video)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης κ. Πέτρος Τομάρας για τις προσλήψεις σε γιατρούς και για τους στόχους που έχει το νοσοκομείο.

Ο διοικητής του νοσοκομείου ανέφερε ότι: "Το 2018 έχουμε κάνει εννέα (9) προσλήψεις προσωπικού με ΑΣΕΠ μέχρι τώρα και έχουμε και σε αναμονή προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ άλλες είκοσι (20) θέσεις εκ των οποίων οι έντεκα (11) είναι γιατροί. Έχουμε προσλάβει έναν γυναικολόγο, ο οποίος έχει αναλάβει υπηρεσία και έχουμε σε εκκρεμότητα για δύο (2) θέσεις επικουρικών γιατρών, μία καρδιολογίας και μία γαστρεντερολογίας. Για πρώτη φορά έχουμε νέες ειδικότητες στο νοσοκομείο της Αρκαδίας που είναι η ενδοκρινολογία, η γαστρεντερολογία, δερματολογία και η ρευματολογία."

Επιπλέον, ο κ. Τομάρας ανέφερε ότι: "'Έχουμε στόχους μακροχρόνιους και βραχυχρόνιους. Θέλουμε να λειτουργήσει μία πτέρυγα του ψυχιατρικού τομέα. Επίσης, ένα θέμα είναι η λειτουργία του αυτόνομου ΤΕΠ (τμήμα επειγόντων περιστατικών) και προσπαθούμε να διεκδικήσουμε και χρηματοδότηση για να κάνουμε ενεργειακές βελτιώσεις και αναβαθμίσεις στο κτίριο."

 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

 

 

 

Δείτε όσα είχε πει ο κ. Τομάρας σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει για αυτό το θέμα και στον arcadia938 ΕΔΩ

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.