Επικαιροτητα

ΜΠΛΟΚΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ - Που υπάρχουν προβλήματα (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)

Παραμένουν τα μπλόκα σε αρκετούς δρόμους με αποτέλεσμα αρκετοί οδηγοί να αναγκάζονται να χρησιμοποιήσουν παρακάμψεις που τους υποδεικνύουν οι άντρες της Τροχαίας προκειμένου να φτάσουν στον προορισμό τους.

 

 

16:10  - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: Παραμένει κλειστός από την Τρίτη (26/01) και επ΄αόριστον η νέα Εθνική Οδός Αθηνών - Πατρών στο ύψος των διοδίων στο Καλαμάκι. Η κυκλοφορία διεξαγόταν από παράκαμψη στο ύψος των Μύλων Παπαφίλη η οποία ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ μέχρι τις 16:30.  

 

- ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - 17:46 Η παράκαμψη στο ύψος των Μυλών Παπαφίλη παραμένει κλειστή αλλά δεν έχει δημιουργηθεί κυκλοφοριακό πρόβλημα, καθώς οι άντρες της Τροχαίας οδηγούν τα αυτοκίνητα σε έτερη παράκαμψη.

 

16:20 Προβλήματα καταγράφονται και λίγο μετά τον σταθμό διοδίων της Ελευσίνας στον δρόμο προς Πάτρα, όπου οι οδηγοί πρέπει να χρησιμοποιήσουν την παράκαμψη που έχει δοθεί από την Τροχαία.

 

16:33 Υπό κατάληψη εξακολουθεί να βρίσκεται από τις 20/1 η Εγνατία οδός στον κόμβο των Κερδυλλίων, με το μπλόκο να αριθμεί περισσότερα από 800 τρακτέρ, ενώ κλείνουν και οι παρακαμπτήριοι δρόμοι συμβολικά και όχι για περισσότερο από μισή ώρα κάθε φορά.  

 

16:37 Στον νομό Πέλλας παραμένουν τα μπλόκα στη γέφυρα Σερβικά στα Γιαννιτσά, στο Μελίσσι και τον κόμβο Μανδάλου, ενώ στη «θέση του» παραμένει και αυτό στη Χαλκηδόνα. Όλα τους ακολουθούν τη "γραμμή" που αποφασίστηκε στη Σίνδο.

 

16:39  Στα διόδια των Μαλγάρων υπερβαίνουν τα 800 τα τρακτέρ που βρίσκονται παρατεταγμένα και σήμερα θα "μπλοκάρουν" το δρόμο και το απόγευμα από τις 18:00 μέχρι και τις 21:00 το βράδυ. 

 

17:50 - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ:  Σημειώνεται, ότι είναι κλειστή επ' αόριστον, από το μεσημέρι της Τρίτης η νέα εθνική οδός στα διόδια του Ισθμού.

 

Για οτιδήποτε νεότερο, θα επανέλθουμε....

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.