Επικαιροτητα

Στον arcadia938 μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Τρίπολης

Επίσκεψη στον arcadia938 πραγματοποίησε το 1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης την Παρασκευή (30/3).

Οι μαθητές των τμημάτων Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού του 1ου ΕΠΑ.Λ. Τρίπολης επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του "Αρκαδία 938" στο πλαίσιο εκπαιδευτικής δράσης του σχολείου. Οι μαθητές της Β' και Γ' τάξης του Επαγγελματικού Λυκείου, οι οποίοι έχουν ειδικότητα ως τεχνικοί υπολογιστικών συστημάτων, δικτύων και τηλεπικοινωνιών, ξεναγήθηκαν στους χώρους του σταθμού, ήρθαν σε επαφή με τη μετάδοση του ζωντανού προγράμματος του σταθμού μας και έθεσαν τα δικά τους ερωτήματα σχετικά με τη λειτουργία ενός ραδιοφωνικού σταθμού!

 

 

 

Ευχάριστη έκπληξη μας έκανε η μοναδική γυναικεία παρουσία της ομάδας μαθητών του 1ου ΕΠΑ.Λ., η μαθήτρια Βασιλική Κατσαλούλη, η οποία μίλησε στην εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" παρουσία των συμμαθητών της και των καθηγητών της, για τις επαγγελματικές της φιλοδοξίες, τον τρόπο με τον οποίο την αντιμετωπίζουν οι συμμαθητές και οι καθηγητές, αλλά και την εμπειρία της από την επίσκεψή της στο studio του "Αρκαδία 938".

 

Στην εκπομπή μίλησε και ο καθηγητής του ΕΠΑ.Λ., Δημήτρης Καντζάβελος, απευθύνοντας ευχαριστίες στο σταθμό για τη φιλοξενία και επισημαίνοντας τη βαρύτητα αλλά και το κύρος, που έχει ένα απολυτήριο Επαγγελματικού Λυκείου, είτε αποφασίσει ο απόφοιτος να συνεχίσει τις σπουδές του σε επόμενο επίπεδο είτε όχι. Επιπρόσθετα, ο κύριος Καντζάβελος αναφέρθηκε στον τρόπο, με τον οποίο αντιμετωπίζονται κοινωνικά, επαγγελματικά και ηθικά οι απόφοιτοι ενός επαγγελματικού λυκείου, και δη του 1ου ΕΠΑ.Λ. Τρίπολης, το οποίο είναι από τα καλύτερα του είδους του!

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.