Επικαιροτητα

Το οικονομικό - επιχειρηματικό δελτίο της Αρκαδίας

Ακολoυθεί το επιχειρηματικό – οικονομικό δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας...

 

 

• Επιδότηση συμμετοχής μελών Επιμελητηρίου Αρκαδίας σε εκθέσεις εσωτερικού για το έτος 2016

 

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την τόνωση των Αρκαδικών επιχειρήσεων και την προώθησή τους, προγραμματίζει την επιδότηση των επιχειρήσεων μελών του σε σημαντικές κλαδικές εκθέσεις του εσωτερικού για το 2016.

 

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr, (Σημαντικά, Εκθέσεις) θα δείτε αναλυτικά όλες τις εκθέσεις που μπορείτε να συμμετέχετε καθώς και τους όρους συμμετοχής. 

 

• ΟΑΕΕ: Ποιοι γλιτώνουν το αυξημένο όριο ηλικίας συνταξιοδότησης

 

Τα "παράθυρα" για συνταξιοδότηση πριν από την συμπλήρωση του νέου, αυξημένου ορίου ηλικίας (Ν.4336/2015) παρουσιάζει εγκύκλιος του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ). Ωστόσο, οι ασφαλισμένοι στην συντριπτική πλειονότητα τους, επηρεάζονται αρνητικά, ακόμη κι αν πρόκειται για γονείς, – συζύγους ή αδελφούς αναπήρων συμπολιτών μας.

 

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr (Ασφαλιστικά) μπορείτε να δείτε όλες τις νέες προβλέψεις για τους ασφαλισμένους.

 

• Επιδοτήσεις για νέο ξεκίνημα για δημιουργία μικρών τουριστικών επιχειρήσεων και εστίαση

 

Επιδοτήσεις σε μικρές επιχειρήσεις που θέλουν να κάνουν ξεκίνημα ή να εκσυγχρονίσουν τις ήδη υφιστάμενες που δραστηριοποιούνται στον αγροτουρισμό, την οικοτεχνία, τη βιοτεχνία και τις υπηρεσίες στις αγροτικές περιοχές της χώρας θα χρηματοδοτεί το νέο Leader που ανοίγει μέσα στο α’ εξάμηνο του 2016.

 

Αναλυτική ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

 

• Διαγωνισμός για την Διακίνηση Υγρών Καυσίμων με Βυτιοφόρα Οχήματα

 

Η Πολεμική Αεροπορία διεξάγει ανοικτή διαδικασία ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάδειξη μεταφορέα "Διακίνησης Υγρών Καυσίμων με Βυτιοφόρα Οχήματα".

 

Έναρξη της προθεσμίας υποβολής προσφορών: 1 Μαρτίου 2016 και ώρα 07.00 πμ.

 

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών: 7 Μαρτίου 2016 και ώρα 15:00

 

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr (Διαγωνισμοί) για να δείτε αναλυτικά τον διαγωνισμό.

 

• Επιδότηση στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

 

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας αφουγκραζόμενο τις ανάγκες της αγοράς για στελέχωση των επιχειρήσεων από καταρτισμένους συνεργάτες  αποφάσισε την επιδότηση της συμμετοχής των άμεσα ενδιαφερομένων, στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Το κόστος συμμετοχής είναι 3.300€ από 3.900€ που ήταν αρχικά.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.