Επικαιροτητα

ΑΡΚΑΔΙΑ 93.8: Συμμετέχουμε στην απεργία

Την κήρυξη πανελλαδικής 24ωρης απεργίας την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών, διαμαρτυρόμενο για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

 

 

Στην κοινή συνεδρίαση της ΠΟΕΣΥ με τα προεδρεία των Ενώσεων – μελών του κλάδου, σύμφωνα με ανακοίνωση, επαναβεβαιώθηκε ομόφωνα η θέση των δημοσιογράφων ότι είναι αδιαπραγμάτευτη η αυτονομία και η αυτοτέλεια των ασφαλιστικών Ταμείων και εργαζομένων στα ΜΜΕ και των πόρων τους, που αποτελούν εργοδοτική εισφορά και υποκαθιστούν στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ τη συμμετοχή του κράτους στην τριμερή χρηματοδότηση της κοινωνικής ασφάλισης.

 

Η 24ωρη απεργία από τις 06:00 της Πέμπτης έως τις 06:00 της Παρασκευής 29 Ιανουαρίου, αφορά όλα τα ΜΜΕ (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά) του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και τα Γραφεία Τύπου.

 

 

Ο Αρκαδία 93.8, το arcadia938.gr και το arcadiasports.gr συμμετέχουν στην απεργία και έτσι από τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης μέχρι τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής δεν θα γίνει καμία ανάρτηση. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.