Επικαιροτητα

Συγκλονιστικό τροχαίο οχήματος με νταλίκα

Τροχαίο ατύχημα στη Εθνική οδό με έναν τραυματία.

Ένα άτομο τραυματίστηκε ελαφρά τα ξημερώματα της Μ. Δευτέρας σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου στο Καπελέτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 6 το πρωί όταν ο οδηγός ενός ΙΧΕ έχασε τον έλεγχο προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες και στη συνέχεια συγκρούστηκε με νταλίκα που εκινείτο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

 

 

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του ΙΧΕ που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

 

 

Το ΙΧ επιβατηγό στην κυριολεξία διαλύθηκε. Ο κινητήρας του βρέθηκε αρκετά μέτρα πιο πέρα από το σημείο της σύγκρουσης, ενώ σημαντικές ζημιές υπέστη και η νταλίκα που "δίπλωσε" και διεκόπη η κυκλοφορία στο σημείο αρχικά και έπειτα έως ότου απομακρυνθεί γινόταν με δυσκολία...

 

Και όλα αυτά μόλις 24 ώρες μετά το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε έναν 39χρονο πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, λίγα χιλιόμετρα πιο πρίν στην περιοχή της Ανδραβίδας.

 

Γίνεται αντιληπτό πως η κατάσταση με την "καρμανιόλα" Πατρών - Πύργου και οι όποιες καθυστερήσεις στην έναρξη του έργου της νέας εθνικής οδού, βαράινει πλέον τους αρμόδιους με τραγικό απολογισμό ανθρωποθυσίας στην άσφαλτο...

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: ilialive.gr

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.