Επικαιροτητα

Μπλόκο στα διόδια της Νεστάνης - Κλειστός ο δρόμος (PHOTOS/VIDEO)

Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Αρκαδίας κατευθύνθηκαν νωρίς το μεσημέρι (11:45) στα διόδια της Νεστάνης, όπου και έκλεισαν το δρόμο!

 


Οι κινητοποιήσεις των αγροτών συνεχίζονται, αλλά και κλιμακώνονται. Οι αγρότες με τα τρακτέρ τους έχουν πλέον κλείσει το δρόμο στα διόδια της Νεστάνης και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Εθνική οδός θα παραμείνει κλειστή και στα δύο ρεύματα για τις επόμενες 4 ώρες (μέχρι τις 16:00), όπως τελικά αποφάσισαν.

 

Οπως βλέπετε και στη φωτογραφία, οι αγρότες ανεβάζουν και τους τόνους κάνοντας ακόμη πιο έντονες τις διαμαρτυρίες τους. Μάλιστα, ένας από αυτούς έσυρε το αλέτρι με την πλάτη του φωνάζοντας: "Τον Τσίπρα πρέπει να ζεψουμε, γιατί με αυτά που κάνει δεν θα μας μείνει ούτε ένα μουλάρι".


Αγρότες και κτηνοτρόφοι από τα Καλάβρυτα έφτασαν στο σημείο όπου και βοήθησαν στον αποκλεισμό του δρόμου... Πάνω από πενήντα τρακτέρ βρίσκονται στο σημείο, ενώ αναμένονται και άλλοι αγρότες από την Αρκαδία.



Όσοι θέλουν να κατευθυνθούν προς Αθήνα θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την παλιά Εθνική οδό Τρίπολης - Άργους, ενώ, όσοι θέλουν να κατευθυνθούν προς την Τρίπολη, πρέπει να χρησιμοποιήσουν τον κόμβο της Στέρνας και να οδηγηθούν στην Τρίπολη μέσω Άργους.


Ακολουθεί βίντεο....

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.