Επικαιροτητα

Φρίκη: Σκότωσαν σκύλο με κροτίδες που του έβαλαν στο στόμα

Αποτροπιασμό προκαλεί το περιστατικό που σημειώθηκε τη Μ. Πέμπτη (05/04/2018) στην Καλαμάτα. Άγνωστοι έβαλαν κροτίδες στο στόμα σκύλου, οι οποίες εξερράγησαν, αφήνοντας το ζώο να υποφέρει.

Το σκύλο βρήκαν στο δρόμο με αιμορραγία και διαλυμένο στόμα, δύο περαστικοί. Ειδοποίησαν το Φιλοζωικό Όμιλο Καλαμάτας και μετέφεραν το ζώο σε κτηνίατρο. Ήταν, όμως, τόσο βαριά τραυματισμένο, που επιλέχθηκε η ευθανασία.

Μέλος του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας ανάρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης πολύ σκληρές φωτογραφίες, όπως ήταν ο σκύλος τη στιγμή που βρέθηκε. "Πανέμορφο περήφανο πλάσμα… Γεννήθηκε μόνο να αγαπά και να εμπιστεύεται τους ανθρώπους. Όπως βλέπετε όμως κάποια ανθρωπόμορφα κτήνη στην Καλαμάτα του έβαλαν κροτίδα στο στόμα. Ο θάνατος του μαρτυρικός" έγραψε στο Facebook.

Για το φρικτό περιστατικό, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, έγραψε στο Twitter: "Η δολοφονία σκύλου με κροτίδες στην Καλαμάτα είναι πράξη που προκαλεί ανατριχίλα και αποτροπιασμό. Όσοι κακοποιούν ζώα, δεν έχουν ανθρωπιά, παιδεία και πολιτισμό. Να βρεθούν και να τιμωρηθούν".

 

Πηγή: newsbomb.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.