Επικαιροτητα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Παυλής στην Αστυνομία για το Μεγαβούνι! (video, photos)

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες διευκρινίσεις για τη διαδικασία του αυτοφώρου σχετικά με την υπόθεση"Μεγαβούνι".

 

Το πρωί της Τρίτης (10/04) πραγματοποιήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου για τον οδηγό του μηχανήματος, που βρέθηκε στην περιοχή "Μεγαβούνι", προκειμένου να αρχίσουν οι εργασίες προετοιμασίας του χώρου για την προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων.

Λίγη ώρα μετά την προσαγωγή του χειριστή του μηχανήματος στο αστυνομικό τμήμα Τρίπολης, προσήλθε και ο δήμαρχος κ.Παυλής προκειμένου, όπως είπε, να δώσει τις απαραίτητες διευκρινίσεις για την υπόθεση! Σε διάλογο με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων Βαλτετσίου και Δόριζας έξω από το γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας, ο δήμαρχος Τρίπολης τους πρότεινε να επισκεφθούν το Δασαρχείο για να παραλάβουν τις βεβαιώσεις και την άδεια για τα έργα!

Το arcadia938.gr βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα και κατέγραψε αποκλειστικά εικόνες, αντιδράσεις και διαλόγους!

Δείτε το βίντεο!

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.