Επικαιροτητα

Η απάντηση της εταιρεία ράφτινγκ για τον πνιγμό στον Λάδωνα

Η διοργανώτρια εταιρεία ράφτιγνκ έδωσε τη δική της απάντηση σχετικά με τον θάνατο της 40χρονης μητέρας το Μεγάλο Σάββατο το απόγευμα στον ποταμό Λάδωνα.

"Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια. Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές. Ο οδηγός εμπειρότατος και έκανε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για τη διάσωσή της. Δυστυχώς, ήταν ένα ατύχημα", απάντησε η εταιρεία σύμφωνα με το Star.

"Ο καθένας λειτουργεί κατά πως νομίζει. Το κατά πως νομίζει έχει αυτό το αποτέλεσμα που συνέβη στην κόρη μου. Ξέρετε ότι βάζουν να υπογράφουν ότι δεν έχουν καμία ευθύνη και βάζουν μέσα ανήλικα παιδιά; Δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο να ορίζει είτε καλός καιρός, είτε κακός καιρός, να ορίζει πόσα άτομα πρέπει να έχει ο οδηγός, ο οποίος πρέπει να είναι με τόσες ώρες πιστοποιημένος και εκπαίδευση", λέει ο πατέρας της 40χρονης.   

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση - Σε εξέλιξη η προανάκριση   

Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος της 40χρονης το Μεγάλο Σάββατο κι ενώ έκανε ράφτινγκ με τα δυο ανήλικα παιδιά της.   

Η νεκροψία διενεργήθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών, η οποία αναμένει τώρα και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έχουν παραγγελθεί.   

Οι εκπαιδευτές έχουν ήδη καταθέσει στο Αστυνομικό τμήμα Κλειτορίας Καλαβρύτων που διεξάγει την προανάκριση για το τραγικό συμβάν ενώ στο σημείο έχει μεταφερθεί ήδη και η βάρκα στην οποία επέβαινε η οικογένεια και η οποία αναποδογύρισε στα νερά του ποταμού παρασέρνοντας στο θάνατο την γυναίκα.   Οι αρχές εξετάζουν εάν είχαν ληφθεί τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας καθώς και εάν το προσωπικό είχε την κατάλληλη εκπαίδευση.

 

ΠΗΓΗ: lifo.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.