Επικαιροτητα

Σε απόγνωση οι οδηγοί ταξί Περιφέρειας Πελοποννήσου!

Απλήρωτοι είναι ακόμα οι οδηγοί ταξί Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη μεταφορά μαθητών, από τον Σεπτέμβριο του 2017, ενώ δηλώνουν έτοιμοι για κινητοποιήσεις. 

Θυμίζουμε πως στις 21 Φεβρουαρίου είχε πραγματοποιηθεί σύσκεψη του Περιφερειακού Συμβουλίου Συνδέσμων Ταξί, παρουσία εκπροσώπου της Περιφέρειας, στην οποία οι οδηγοί είχαν πάρει διαβεβαιώσεις πως μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λυθεί η όποια "γραφειοκρατική αγκύλωση". 

Την Μ. Τρίτη, οι οδηγοί ταξί ενημερώθηκαν πως το θέμα λύθηκε και πως οι πληρωμές είναι προς τακτοποίηση, ενώ θα έβγαιναν τις επόμενες ημέρες και τα εντάλματα πληρωμών. Παρ’ όλα αυτά, οι πληρωμές δεν έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα. 

Οι οδηγοί ταξί Περιφέρειας Πελοποννήσου δηλώνουν αγανακτισμένοι και έτοιμοι για κινητοποιήσεις, αν δεν δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημά τους.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.