Επικαιροτητα

Υπό έλεγχο τα πύρινα μέτωπα Αρκαδίας και Ηλείας

Υπό έλεγχο έχουν τεθεί τα πύρινα μέτωπα τόσο στην Αρκαδία όσο και στην Ηλεία,  που καίνε από το μεσημέρι της Κυριακής(15/04)

 

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις εξακολουθούν να επιχειρούν στα μέτωπα της φωτιάς στις περιοχές Φρίξα, Σκυλλουντία και Καλυβάκια της Ηλείας, για την αποφυγή να απειληθούν κατοικημένες περιοχές. Νωρίτερα, έγινε σύσκεψη παρουσία του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα, για τον καλύτερο δυνατό συντονισμό για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

 

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του arcadia938.gr με την Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερωθήκαμε, ότι στην Ποταμιά Μεγαλόπολης στην Αρκαδία, όπου ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής (15/04) πύρινο μέτωπο, εξακολουθούν να καίνε διάσπαρτα "καντηλάκια" με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να παραμένουν στο σημείο και να επιχειρούν την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς, προκειμένου να αποκλειστεί η πιθανότητα αναζωπύρωσης. 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει μειωθεί η ένταση των ανέμων, γεγονός που βοηθά το έργο των πυροσβεστών, στον περιορισμό των πύρινων μετώπων. Παράλληλα, οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να περιορίσουν τις φλόγες στην περιοχή της Σπιάντζας, κοντά στον Πύργο ενώ καλύτερη είναι και η εικόνα από το μέτωπο της πυρκαγιάς στη Σκιλλουντία Ηλείας.

 

Δείτε εικόνες ΕΔΩ...

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.