Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Στα "κρύα του λουτρού" σωματεία και πολίτες...

Ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας (16/04) τα μαθήματα κολύμβησης στην Τρίπολη για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων, αφήνοντας "στα κρύα του λουτρού" κολυμβητικά σωματεία και πολίτες

 

Το πρωί της Δευτέρας (16/04) ξεκίνησαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Τρίπολης τα μαθήματα εκμάθησης κολύμβησης για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων, μετά από αναμονή δύο περίπου μηνών. Η ενημέρωση ωστόσο των αθλητικών σωματείων και του κοινού, που κάνει επίσης χρήση του χώρου, ήταν ανεπαρκής με αποτέλεσμα να μείνουν σήμερα το πρωί "στα κρύα του λουτρού".

 

"Ξεκίνησαν από σήμερα τα μαθήματα κολύμβησης για τα σχολεία μετά από ειδοποίηση, που λάβαμε ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης την προηγούμενη μόλις εβδομάδα. Την Παρασκευή τοιχοκολλήθηκε στον χώρο του κολυμβητηρίου μία ανακοίνωση, μέσω της οποίας ενημερώθηκαν οι ενδιαφερόμενοι για την προσωρινή απαγόρευση χρήσης των πισίνων από αθλητικά σωματεία και από πολίτες" δήλωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία στο arcadia938.gr ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ, Θεόδωρος Καραλής.

 

"Καταλαβαίνω, ότι προκαλείται αναστάτωση, αλλά αυτή θα είναι προσωρινή, καθώς μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σε σχέση με τον αριθμό συμμετοχών των μαθητών, οπότε και θα είναι δυνατό να δοθεί (δεδομένου ότι αυτό είναι επιτρεπτό από το πλήθος των μαθητών) κάποιο τμήμα του χώρου προς χρήση και σε σωματεία και σε πολίτες" πρόσθεσε ο κύριος Καραλής.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.