Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

"Μεγαβούνι ή πανούκλα!" (video)

Αυτό ήταν ένα από τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Δήμου Τρίπολης, κατά την ακροαματική διαδικασία της εκδίκασης αίτησης ασφαλιστικών μέτρων που κατατέθηκε από κατοίκους κατά του έργου της προσωρινής διαχείρισης των απορριμμάτων του Δήμου Τρίπολης

 

Η 16η Απριλίου 2018 χαρακτηρίζεται, έτσι κι αλλιώς, από "μπαράζ" δικαστικών υποθέσεων που αφορούν τη διαχείριση των  απορριμμάτων, είτε αυτές αφορούν το Δήμο Τρίπολης είτε  την Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς εκκρεμεί η εκδίκαση αντίστοιχης αίτησης ασφαλιστικών μέτρων και για την περιοχή της Παλαιόχουνης, η οποία έχει οριστεί ως ένας από τους χώρους δημιουργίας εργοστασίου διαχείρισης απορριμμάτων του ολοκληρωμένου, κεντρικού σχεδιασμού.

 

Όσον αφορά την υπόθεση του Μεγαβουνίου, μετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας της εκδίκασης της αίτησης προσωρινών ασφαλιστικών μέτρων- και πριν την ετυμηγορία του δικαστηρίου-,  οι κ. Μπινιάρης και Λυμπερόπουλος- Πρόεδρος συλλόγου Βαλτετσιωτών και Πρόεδρος της Τ.Κ. Δόριζας αντίστοιχα- οι οποίοι περιλαμβάνονται στους πολίτες που κατέθεσαν την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, δήλωσαν, μεταξύ άλλων, πως η διαδικασία που ακολουθεί ο Δήμος Τρίπολης είναι αυθαίρετη και παράνομη.

 

 Από την άλλη πλευρά, ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Παυλής, σε δηλώσεις του ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως το έργο στο Μεγαβούνι θα προχωρήσει και θα τηρηθεί η νομιμότητα, είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι.

 

Να σημειώσουμε πως, στις 12.30 περίπου της 16ης Απριλίου, ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία και για την υπόθεση της απόθεσης των απορριμμάτων του Δήμου Τρίπολης στην τοποθεσία "Άγιος Βλάσης". Και σε αυτή την περίπτωση, η απόφαση θα ανακοινωθεί αργότερα.

 

 

Δείτε  τις δηλώσεις εδώ..

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.