Επικαιροτητα

Δ. Τρίπολης: Προμήθεια τροφίμων για τις παιδικές κατασκηνώσεις

Διακήρυξη για την προμήθεια τροφίμων και λοιπών ειδών παντοπωλείου για τις ανάγκες του Δήμου Τρίπολης (παιδικές κατασκηνώσεις περιόδου 2018).

Η προμήθεια θα πραγματοποιηθεί μετά από συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης στις ομάδες:

.στα ελαιόλαδα,

.οπωροκηπευτικά,

.κατεψυγμένα λαχανικά και ψάρια

.κρέατα, πουλερικά

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στα γραφεία του Δήμου Τρίπολης (αίθουσα συνεδριάσεων 1ος όροφος), οδός Λαγοπάτη και Αταλάντης, την 17η Απριλίου 2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 (ημερομηνία και χρόνος διενέργειας του διαγωνισμού και έναρξη αποσφράγισης προσφορών) ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διαγωνισμού. 

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού, 17/04/2018 και ώρα 10:00. Μετά τη λήξη της παραλαβής προσφορών θα ξεκινήσει η διαδικασία αποσφράγισης, ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού.

Αν, για λόγους ανωτέρας βίας, δεν διενεργηθεί η αποσφράγιση κατά την ορισθείσα ημέρα, η αποσφράγιση και η καταληκτική ημερομηνία αντίστοιχα μετατίθενται σε οποιαδήποτε άλλη ημέρα, με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. Η απόφαση αυτή κοινοποιείται εγγράφως, δύο(2) τουλάχιστον εργάσιμες ημέρες πριν τη νέα ημερομηνία, σε όσους οικονομικούς φορείς έλαβαν τα έγγραφα της σύμβασης και στην ιστοσελίδα του Δήμου. Αν και στη νέα αυτή ημερομηνία δεν καταστεί δυνατή η αποσφράγιση των προσφορών, μπορεί να ορισθεί και νέα ημερομηνία, εφαρμοζομένων κατά τα λοιπά των διατάξεων των δύο προηγούμενων εδαφίων. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.