Επικαιροτητα

Για τις 4 Μαϊου παρέπεμψε η δικαιοσύνη Άγιο Βλάση-Μεγαβούνι

Στις 17 Απριλίου 2018 ανακοινώθηκαν οι αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης που σχετίζονται, έμμεσα ή άμεσα, με τη διαχείριση των απορριμμάτων του Δήμου Τρίπολης και αφορούν υποθέσεις που εκδικάστηκαν στις 16 Απριλίου 2018

Ειδικότερα, όσον αφορά την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν κάτοικοι κατά του Δήμου Τρίπολης για το έργο στο Μεγαβούνι, το δικαστήριο, ουσιαστικά, παρέπεμψε την υπόθεση σε νέα εκδίκαση στις 4 Μαϊου, απορρίπτοντας την ίδια στιγμή την προσωρινή διαταγή ασφαλιστικών μέτρων που είχε προκύψει μετά την αίτηση των κατοίκων

 

Στο θέμα της παράτασης απόθεσης των απορριμμάτων στην τοποθεσία "Άγιος Βλάσης", η οποία ζητήθηκε από το Δήμο Τρίπολης, η ελληνική δικαιοσύνη αποφάσισε πως θα συζητηθεί επί της ουσίας στις 4 Μαϊου. Μέχρι τότε, επιτρέπεται η συνέχιση της συγκεκριμένης διαδικασίας- υπό αυστηρές προϋποθέσεις-, προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με τη δημόσια υγεία. 

 

Τέλος, το δικαστήριο απέρριψε την αγωγή κατοίκων κατά του κ. Δημήτρη Παυλή για "προσβολή προσωπικότητας", μια αγωγή που σχετιζόταν και αυτή με το έργο της προσωρινής διαχείρισης των απορριμμάτων.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.