Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

"Βροχή" καταγγελιών αρκαδικών επιχειρήσεων στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας προειδοποιεί τις Αρκαδικές επιχειρήσεις να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές, καθώς Γερμανική εταιρεία προσφέρει καταχώρηση σε ειδική ιστοσελίδα, με κρυφές χρεώσεις!

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου:

"Το Επιμελητήριο Αρκαδίας εφιστά την προσοχή στα μέλη του ότι εταιρεία DAD-Deutscher Adressdienst GmbH, που χρησιμοποιεί το όνομα European Business Number (EBN) και διατείνεται ότι είναι Γερμανική, με έδρα το Αμβούργο, αποστέλλει επιστολή σε ανυποψίαστες επιχειρήσεις με την οποία τις καλεί να συμπληρώσουν έντυπο με τον αριθμό ΦΠΑ της εταιρείας τους και τα στοιχεία τους για καταχώρηση σε ειδική ιστοσελίδα της ΕΒΝ. 

Με μικρά γράμματα στο κάτω μέρος του εντύπου αναφέρεται ότι υπάρχει χρέωση €771 για την καταχώρηση αυτή. Πρόκειται για παραπλάνηση και για αυτό προτρέπουμε όποιες Αρκαδικές επιχειρήσεις λάβουν τέτοια επιστολή να την ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ. 

Με την ευκαιρία αυτή προτρέπουμε τις επιχειρήσεις μέλη μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές όταν λαμβάνουν τέτοιες αμφιλεγόμενες / παραπλανητικές επιστολές και σε περίπτωση υποψίας ή ακόμα και αμφιβολίας να επικοινωνούν άμεσα με το Επιμελητήριο Αρκαδίας πριν προβούν σε οποιεσδήποτε ενέργειες / δεσμεύσεις.

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr μπορείτε να δείτε τη φόρμα εγγραφής."

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.