Επικαιροτητα

Κλείνουν για 5 ώρες τα διόδια της Νεστάνης

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες, εντείνουν τους αγώνες τους προχωρώντας σε πολύωρους αποκλεισμούς δρόμων – Η επίσημη ενημέρωση για το τι θα γίνει στα διόδια της Νεστάνης.

 


Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από τον Πρόεδρο του αγροτικού και κτηνοτροφικού συνεταιρισμού Αρκαδίας τα διόδια της Νεστάνης θα παραμείνουν κλειστά την Κυριακή (31/01) από τις 5 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας στο οδικό δίκτυο Τρίπολης – Αθήνας παραμένει κλειστός επ΄αόριστον ο δρόμος στα διόδια στο Καλαμάκι – παράκαμψη από την παλαιά Εθνική Οδό.

 

Πολύωρο πλέον το κλείσιμο των δρόμων


Από χθες αποφασίστηκε και νέα κλιμάκωση των κινητοποιήσεών των αγροτών – προσανατολίζονται σε πολύωρο πλέον κλείσιμο του εθνικού οδικού δικτύου – ωστόσο οι γενικές συνελεύσεις των κατά τόπους μπλόκων θα λάβουν τις σχετικές αποφάσεις την Δευτέρα το πρωί.


Οι αγρότες καλούν τόσο τους βουλευτές όσο και τα κόμματα της αντιπολίτευσης να τοποθετηθούν επί των αιτημάτων τους, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά το πέρας της συνεδρίασης, ενώ τις επόμενες ημέρες θα κοινοποιήσουν την επιχειρηματολογία και τα αιτήματα τους στην κυβέρνηση.


Επίσης στην ίδια ανακοίνωση, οι αγρότες καταδικάζουν οποιαδήποτε ενέργεια για συνάντηση με τον πρωθυπουργό πριν λάβουν συγκεκριμένες απαντήσεις.


Στον Ισθμό οι αγρότες ελέγχουν τα αγροτικά και φορτηγά αυτοκίνητα που κινούνται προς την Αττική και δεν επιτρέπουν να περάσουν αγροτικά προϊόντα, ούτε έμποροι λαϊκών αγορών.


Οι αγρότες της Αργολίδας παραμένουν στα δύο μπλόκα και σήμερα το πρωί θα αποφασίσουν αν θα πραγματοποιήσουν συμβολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού Μυκηνών - 'Αργους.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.