Επικαιροτητα

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: "Ήμουν ο ενοχλητικός βουλευτής" (VIDEO)

Στην Τρίπολη βρέθηκε την Τρίτη(29/09) ο βουλευτής Αχαΐας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκος Νικολόπουλος, όπου και παραχώρησε συνέντευξη Τύπου αναφορικά με την εκλογική διαδικασία.

 

Αρχικά ο κ.Νικολόπουλος αφού ευχαρίστησε τους Αρκάδες, που στήριξαν τους ΑΝΕΛ, αναφέρθηκε εκτενώς στις εταιρείες δημοσκοπήσεων, δηλώνοντας μεταξύ άλλων, πως θα προχωρήσει σε μηνυτήρια αναφορά, γιατί παρουσίαζαν τους ΑΝΕΛ με ποσοστό 1,7 % και τους τοποθετούσαν εκτός Βουλής. "Ποιοι πληρώνουν τις εταιρείες δημοσκοπήσεων", αναρωτήθηκε ο βουλευτής, ενώ γνωστοποίησε, πως θα καταθέσει ερώτηση στη Βουλή για τα στελέχη των εταιρειών δημοσκοπήσεων.

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα στελέχη των ΑΝΕΛ στην Αρκαδία, τα οποία θα αξιοποιηθούν άμεσα, όπως τόνισε, ενώ αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα τόνισε: "Παρά τον βρώμικο πόλεμο που δεχτήκαμε 7 μήνες ο λαός μας στήριξε και περιμένει να τον ελαφρύνουμε από τα βάρη".

 

Για τη λίστα Λαγκάρντ υπογράμμισε, πως ήρθαν χρήματα στα ταμεία του κράτους, ενώ αναρωτήθηκε, πως επί κυβερνήσεως Σαμαρά και Βενιζέλου, δεν μπόρεσαν να βρεθούν αυτά τα χρήματα και να αποδοθούν στο κράτος.

 

Κλείνοντας ο Νικος Νικολόπουλος υπογράμμισε: "Από σήμερα ξεκινά μια καινούργια μεγάλη προσπάθεια. Να υπολογίζετε, πως η Αρκαδία θα έχει έναν ακόμα βουλευτή και αυτός είμαι εγώ, καθώς θα φέρω στην Βουλή και θέματα της Αρκαδίας. Μέχρι σήμερα ήμουν για πολλούς ο ενοχλητικός βουλευτής. Στην πολιτική μου διαδρομή όμως ήμουν ένας στρατιώτης, που ποτέ δεν αξίωσε παράσημα".

 

Ακολουθεί βίντεο...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.