Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

"Δώσε αίμα για τα παιδιά, κάνε ένα δώρο ζωής"

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας και ο πρόεδρος του συλλόγου ''ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ'' κ. Παναγούλης Γεώργιος πραγματοποίησαν συνέντευξη Τύπου, την Τρίτη (24/4) και ώρα 14.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ως εκπρόσωπος των επιχειρήσεων και επαγγελματιών της Αρκαδίας, και ο ΣΕ.ΒΙ.ΠΕ.Τ ως εκπρόσωπος βιοτεχνών Αρκαδίας καλούν τα μέλη τους να συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Αρκαδίας "ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ" σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, για παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές παθήσεις.

Την Παρασκευή 27 Απριλίου και το Σάββατο 28 Απριλίου 2018, από τις 11:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ., ο Σύλλογος θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία στο πνευματικό κέντρο του Ι. Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην Τρίπολη από κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ- Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου "Αξιον Εστί" αναφέρθηκε για μία ακόμα φορά, στις ανάγκες που έχει η χώρα μας για αίμα ενώ τόνισε ότι είναι καθοριστική η συμμετοχή του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης καθώς θα βοηθήσουμε προσφέροντας ζωή σε παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές παθήσεις.

 

Δείτε τη συνέντευξη τύπου...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.