Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Πρωτομαγιά με βρισιές και ξύλο στην Αρκαδία! (video)

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν την Πρωτομαγιά του 2018, στη κατάθεση στεφάνων στο μνημείο για τους 40 εκτελεσθέντες πατριώτες από τα στρατεύματα κατοχής την Πρωτομαγιά του 1944, στον Άγιο ΑΘανάσιο, στην Τρίπολη

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας κ. Αριστείδης Μπρουμάς, εμπόδισε την κατάθεση στεφάνου από την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας κ. Σταθοπούλου, φωνάζοντας σε έντονους τόνους πως "η εκδήλωση είναι δική μας". 

Στην συνέχεια πιάστηκε στα χέρια με το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, τον κ. Κόντο, που συνόδευε την κ. Σταθοπούλου και δήλωσε την πρόθεσή του να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο, ως ιδιώτης, αποκάλεσε δε τον κ. Μπρουμά "τραμπούκο".

Το επεισόδιο προκάλεσε δυσμενή σχόλια από άλλους παρευρισκομένους, οι οποίοι θεώρησαν πως τέτοιου είδους επεισόδια δεν αποδίδουν την τιμή που πρέπει σε αυτούς που θυσιάστηκαν για την ελευθερία της πατρίδας.

Μόνο αλγεινή εντύπωση προκαλεί η "πολιτικοποίηση" τέτοιου είδους εκδηλώσεων μνήμης, αλλά και η έλλειψη σεβασμού εκ μέρους συγχρόνων Ελλήνων απέναντι σε μάρτυρες της περιόδου της Κατοχής και όχι μόνο..

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.