Επικαιροτητα

ΚΑΓΚΑΡΑΚΗΣ: "Τα προβλήματα και η διαμαρτυρία..." (VIDEO)

Οι δηλώσεις του προέδρου αστυνομικών υπαλλήλων Αρκαδίας και οι τελευταίες εξελίξεις μετά την συνάντηση της Π.Ο.ΑΣ.Υ με υπηρεσιακούς παράγοντες και υπουργούς.

 

Ενόψει της κατάθεσης του ασφαλιστικού προς ψήφιση στην Βουλή και της επανεξέτασης των ειδικών μισθολογίων από μηδενική βάση, όπως προτείνει η κυβέρνηση, η Π.Ο.ΑΣ.Υ. πραγματοποίησε συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες και Υπουργούς.

 

Στην συνάντηση σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Π.Ο.ΑΣ.Υ ως απάντηση πήραν αοριστίες και ασάφειες όσον αφορά τον νέο τρόπο υπολογισμού κυρίων και επικουρικών συντάξεων στα Σ.Α. και στις Ε.Δ. μη λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες και την επικινδυνότητα του επαγγέλματός.

 

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, όπως ανέφερε σε συνέντευξη του ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Αρκαδίας Παναγιώτης Καγκαράκης, ξεκαθάρισε πως οι αστυνομικοί θα σταθούν στο πλευρό όλων κλάδων για έναν κοινό αγώνα για δικαίωμα σε  αξιοπρεπή ζωή και εργασία.

 

Στην συνέχεια ο πρόεδρος των αστυνομικών κάλεσε τους εν ενεργεία αλλά και τους συνταξιούχους αστυνομικούς σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 05/02 στην Αθήνα στην πλατεία Κολοκοτρώνη.

 

Η αναχώρηση θα γίνει από το κτίριο της Δ.Α. Αρκαδίας την 13:30 ώρα της 05-02-2016 (Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα των μελών του Δ.Σ. της Ένωσής έως 04-02-2016)

 

Τέλος όπως γνωστοποίησε ο Παναγιώτης Καγκαράκης οι αστυνομικοί, θα κάνουν μια στάση στη διαδρομή τους προς την Αθήνα, προκειμένου να μείνουν για λίγη ώρα στο μπλόκο των αγροτών στην Κόρινθο και να συνομιλήσουν μαζί τους, δείχνοντας τους παράλληλα την έμπρακτη στήριξη τους στον αγώνα τους.

 

Ακολουθεί βίντεο...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.