Επικαιροτητα

Οι στιγμές που έκλεψαν την παράσταση... (VIDEO)

Μια ξεχωριστή βραδιά είχαν την ευκαιρία, να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν την Δευτέρα (02/02) στο Μέγαρο Μουσικής στην εκδήλωση για την παρουσίαση της υποψηφιότητας της Τρίπολης για πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021.

 

 

Την δική της πολύχρωμη, καλλιτεχνική πινελιά πρόσθεσε η ηθοποιός Μαρίνα Καλογήρου ως κεντρική παρουσιάστρια της εκδήλωσης, ενώ το πιο ζεστό χειροκρότημα εισέπραξε ο νεαρός πιανίστας Βασίλης Γεωργακόπουλος, ο οποίος με τους μουσικούς αυτοσχεδιασμούς του έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την βραδιά.

 

"Να συναντηθούμε ξανά και να ανακαλύψουμε πτυχές της πολιτιστικής μας ποικιλομορφίας. Να τιμήσουμε τον ρόλο μας ως κληρονόμοι και συνεχιστές του κοινού Ευρωπαϊκού Πολιτισμού", ήταν το κεντρικό μήνυμα της βραδιάς.

 

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της εκδήλωσης…

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.