Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Θερινά Τμήματα Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών

Θερινά Τμήματα Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δ. Τρίπολης θα λειτουργήσουν για τρίτη χρονιά.

Tο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης  σε συνεργασία με τη Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρίπολης ανακοινώνει, ότι θα προβεί για τρίτη χρονιά στη λειτουργία Θερινών Τμημάτων Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Τρίπολης για το έτος 2018.

Στόχος αυτής της δράσης του Δήμου και του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης είναι η  ψυχαγωγία και διαπαιδαγώγηση παιδιών σχολικής ηλικίας κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών των σχολείων τους με δημιουργικές και ευχάριστες δραστηριότητες και με σκοπό την αξιοποίηση και το σωστό επιμερισμό του ελεύθερου χρόνου των παιδιών.

 Τα θερινά τμήματα θα λειτουργήσουν από 02-7-2018 έως 02-9-2018 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και από ώρα 7:00 – 16:00 στο 8ο  Δημοτικό Σχολείο της Τρίπολης. 

 Η δράση αφορά λειτουργία  (6) τμημάτων των 20 ατόμων με την ελάχιστη οικονομική επιβάρυνση συμμετοχής στο πρόγραμμα έως του ποσού των 70,00€ ανά μήνα συμμετοχής για κάθε παιδί και ως 100,00€ για την συμμετοχή στο πρόγραμμα (2) δύο παιδιών από την ίδια οικογένεια και προσαύξηση 20,00€ για κάθε επιπλέον παιδί από την ίδια οικογένεια.(Με την υποβολή της αίτησης συμμετοχής προκαταβάλλεται η συνολική  οικονομική επιβάρυνση του).  

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης (Διεύθυνση : Αποστολοπούλου  και Παπαρρηγοπούλου τηλ. 2710-233351)  όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 17-5-2018 έως 27-5-2018 στο δεύτερο όροφο στην ανωτέρω Δ/νση.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα θα λειτουργήσει μόνο σε περίπτωση που θα συμπληρωθεί επαρκής αριθμός συμμετοχών. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε για την έγκαιρη υποβολή της Αίτησης συμμετοχής στο ανωτέρω πρόγραμμα.

 

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ

Δήμου Τρίπολης

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ

 

(Δελτίο Τύπου)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.