Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Φοιτητικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (video)

Tην Τετάρτη 16 Μαΐου διεξάγονται οι φοιτητικές εκλογές σε ολόκληρη την Ελλάδα και φυσικά στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Ομαλά διεξάγονται από το πρωί οι φοιτητικές εκλογές στα τμήματα Πληροφορικής και Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στην Τρίπολη. 

Εμείς πήγαμε στο πανεπιστήμιο και καταγράψαμε τις πρώτες ώρες των φοιτητικών καλπών. Οι φοιτητικές παρατάξεις που κατεβαίνουν εφέτος είναι οι εξής τρεις: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, Πανσπουδαστική Ένωση Φοιτητών και το Μπλόκο. 

Οι υπεύθυνοι των φοιτητικών παρατάξεων, μίλησαν για τα μείζονα θέματα που απασχολούν την φοιτητική κοινότητα και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ελπίζουν να λυθούν.

Ακούστε, τις δηλώσεις των εκπροσωπών των φοιτητικών παρατάξεων: Ευάγγελος Γκικόπουλος - Τέος Πρόεδρος Φοιτητικού Συλλόγου Τμήματος Πληροφορικής, Σάββας Παπαδόπουλος Ποζατζίδης - εκπρόσωπος της Πανσπουδαστικής Κίνησης Συνεργασίας - Τμήμα Πληροφορικής, Απόστολος Βελάνης - εκπρόσωπος Μπλόκο τμήμα Οικονομικών και Βαγγέλης Χαμπηλομάτης εκπρόσωπος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ τμήμα Οικονομικών.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.