Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Ξέσπασμα Γιαννακούρα για τα σκουπίδια (photos)

Με την οργή να τον κυριεύει ο κ. Γιαννακούρας, Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, αναφέρθηκε στους ασυνείδητους που πετούν τσουβάλια με σκουπίδια στο οδικό δίκτυο.

"Δυστυχώς κάποιοι ασυνείδητοι, κάποιοι "παλιάνθρωποι" και "ζώα" επιεικώς χαρακτηριζόμενοι, δεν σέβονται ούτε το περιβάλλον, ούτε τα χρήματα που δαπανώνται για καθαρισμό των δρόμων της Αρκαδίας και πετούν όχι χαρτάκια και μπουκάλια αλλά ολόκληρα τσουβάλια με σκουπίδια στο οδικό δίκτυο.

Οι εικόνες είναι από το δρόμο Τρίπολη- Μεγαλόπολη, λίγο έξω από την Τρίπολη και ενώ είχαμε καθαρίσει το κομμάτι αυτό του οδικού δικτύου, στο πλαίσιο συνολικής εργολαβίας της ΠΕ Αρκαδίας, που συνεχίζεται, κάποιος "παλιάνθρωπος" πέταξε τα συγκεκριμένα σκουπίδια.

Όμως, υπάρχουν στοιχεία για το ποιος είναι και για το λόγο αυτό κατέθεσα μήνυση, ώστε να συλληφθεί ο ένοχος και να τιμωρηθεί, γιατί δεν μπορεί να ρυπαίνουμε το περιβάλλον και να λέμε ότι το Κράτος δεν κάνει τίποτα για εμάς.

Θέλω να πιστεύω πως δεν είναι πολλοί αυτοί που λειτουργούν με τον τρόπο αυτό και κυρίως τα νέα παιδιά θα δώσουν το καλό παράδειγμα και στους μεγαλύτερους.

Η οργή μου είναι μεγάλη γιατί θεωρώ πως πρόκειται για σκόπιμη ενέργεια...αλλά ο ένοχος δεν θα μείνει ατιμώρητος."

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.