Επικαιροτητα

Νεκρός Έλληνας ηθοποιός κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στα Καλάβρυτα

O 72χρονος ηθοποιός συμμετείχε σε γύρισμα που περιελάμβανε πτήσεις με "παρά πέντε" - Έχασε τις αισθήσεις του μετά την προσγείωση.

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός, Ηλίας Πετροπουλέας, σε ηλικία 72 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com, ο γνωστός ηθοποιός που έχει παίξει σε πολλές σειρές, θεατρικές παραστάσεις και ταινίες, βρισκόταν στα Καλάβρυτα, με συνεργείο γυρισμάτων για νέα διαφήμιση. 

Το σενάριο περιελάμβανε και πτήσεις με ανεμόπτερα από το όρος Βελιά και πραγματοποιούνταν τις τελευταίες μέρες.

Χθες το πρωί κατα την διάρκεια των γυρισμάτων που θα έπαιρναν μέρος και ανεμοπτεριστές, αισθάνθηκε αδιαθεσία, δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαβρύτων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Ηλίας Πετροπουλέας έχει παίξει στις σειρές «L.A.P.D.», «Έχω ένα μυστικό…», «Dorian Grey», «Όνειρο», «Αληθινοί έρωτες», «Μη βάζεις στοίχημα», «Αν υπήρχες θα σε χώριζα», «Καρυωτάκης», «Κρυφά μονοπάτια», «Λίτσα.com», «Μη μου λες αντίο», «Μπαμπά μην τρέχεις», «Να με προσέχεις», «Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα».

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.