Επικαιροτητα

O κανονισμός λειτουργίας της λαϊκής αγοράς Άστρους

Στην τακτική συνεδρίαση του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, ορίστηκε η ημέρα και η ώρες λειτουργία της λαϊκής αγοράς της Δημοτικής Κοινότητας Άστρους.

Ημέρα και ώρες λειτουργίας

Ημέρα λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς Δ.Κ. Άστρους ορίζεται η Παρασκευή.

Σε περίπτωση που η ημέρα λειτουργίας συμπίπτει με αργία (επίσημη ή τοπική), η λειτουργία επιτρέπεται την προηγούμενη αυτής εργάσιμη ημέρα ή την επόμενη σε περίπτωση που και η προηγούμενη είναι και αυτή αργία.

2. Καθορίζονται οι ώρες λειτουργίας της λαϊκής αγοράς ως εξής :

 Έναρξη για τη διάθεση των προϊόντων στους καταναλωτές για τη χειμερινή περίοδο από 07:00 μέχρι 12:30

-Έναρξη για τη διάθεση των προϊόντων στους καταναλωτές για τη θερινή περίοδο από 06:30 μέχρι 12:00

 Η προσέλευση των πωλητών (επαγγελματιών-παραγωγών) στους χώρους της λαϊκής αγοράς προκειμένου να εκφορτώσουν πάγκους, εργαλεία και τα εμπορεύματά τους, θα γίνεται μία ώρα το πολύ νωρίτερα από την έναρξη διάθεσης των προϊόντων στους καταναλωτές.

 Η φόρτωση των εμπορευμάτων τους, κ.λ.π. και η αποχώρησή τους θα γίνεται μία ώρα το πολύ αργότερα από την ώρα λήξης της διάθεσης των προϊόντων στους καταναλωτές.

 

Δείτε ΕΔΩ το απόσπασμα 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.