Επικαιροτητα

"Μπλακ άουτ" σε Άργος και Ναύπλιο

Μεγάλη συγκέντρωση με κλειστά καταστήματα και καφετέριες - Την ίδια ώρα οι αγρότες είχαν αποκλείσει τις δύο εισόδους του Αργους στο νοσοκομείο και τη Δαλαμανάρα.

 

 

Εξαιρετικά μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Δερβενακίων στο Άργος, από το σύνολο των συνδικαλιστικών φορέων της Αργολίδας, ενώ και δεύτερη συγκέντρωση με πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε από το ΠΑΜΕ.

 

Οι συγκεντρώσεις έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, ενώ από νωρίς οι αγρότες είχαν αποκλείσει τις δύο εισόδους του Άργους στο νοσοκομείο και τη Δαλαμανάρα. 

 

Επίσης, κλειστά είναι τα καταστήματα και στο Ναύπλιο, με ανοικτά μόνο τα καφέ της πόλης. Οι απεργοί μπροστά και οι αγρότες με τα τρακτέρ από πίσω κατευθύνθηκαν πεζοί προς το Κεφαλάρι και τους Μύλους της Λέρνης όπου και έκλεισαν μέχρι τις 14:15 την παλαιά εθνική οδό Τρίπολης - Άργους αποκόπτοντας τελείως την ανατολική Πελοπόννησο.

 

Πηγή: protothema.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.