Επικαιροτητα

Ασφαλτοστρώσεις οδών Δήμου Τρίπολης

Ο Δήμος Τρίπολης, διακηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό επιλογής ανάδοχου για την κατασκευή του έργου "Ασφαλτοστρώσεις οδών Δήμου Τρίπολης", προϋπολογισμού 66.242,93 € (με αναθεώρηση και ΦΠΑ) που θα διεξαχθεί.

Το έντυπο οικονομικής προσφοράς και το ΤΕΥΔ που θα συμπληρωθεί από τους διαγωνιζόμενους καθώς και τα λοιπά έγγραφα της σύμβασης είναι διαθέσιμα στους ενδιαφερόμενους σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα του Δήμου Τρίπολης (www.tripolis.gr).

Τόπος και χρόνος παράδοσης προσφορών: O διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 29/5/2018

Ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. (λήξη επίδοσης προσφορών) στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τρίπολης (οδός Λαγοπάτη 45 και Αταλάντης, Τ.Κ. 22132).

Κριτήριο ανάθεσης: Κριτήριο για την ανάθεση της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά μόνο βάση τιμής (χαμηλότερη τιμή).

 

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.