Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Ξεκινούν οι εξετάσεις του ΕΦΕΤ

Από την Τετάρτη 30 Μαΐου έως και την Παρασκευή 1 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις του ΕΦΕΤ.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει τα μέλη του, επιχειρήσεις τροφίμων και Ποτών ότι θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις του ΕΦΕΤ για όσους έχουν παρακολουθήσει την εκπαίδευση των δέκα (10) ωρών βάσει της ΥΑ 14708/2007 προκειμένου να λάβουν το πιστοποιητικό του ΕΦΕΤ.

Ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής των εξετάσεων

Τετάρτη 30 Μαΐου, ώρες: 9 – 14:00 

Πέμπτη 31 Μαΐου, ώρες: 9 – 14:00 

Παρασκευή 1 Ιουνίου, ώρες: 9 – 14:00

Τόπος διεξαγωγής των εξετάσεων: Επιμελητήριο Αρκαδίας (αίθουσα εκδηλώσεων Επιμελητηρίου, ισόγειο) 25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη.

Οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να βρίσκονται στον χώρο των εξετάσεων τουλάχιστον 10 λεπτά νωρίτερα από την καθορισμένη ώρα, για την οποία τους έχει ενημερώσει ο φορέας εκπαίδευσής τους, και να έχουν μαζί τους:  Στυλό (μπλε ή μαύρο), Ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα αυτοκινήτου και να γνωρίζουν το προσωπικό τους ΑΦΜ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον αρμόδιο φορέα στον οποίο παρακολούθησαν το σεμινάριο του ΕΦΕΤ. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.