Επικαιροτητα

Αυστηρά ωράρια στο ΔΑΚ Τρίπολης

Ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Δήμου Τρίπολης, Θεόδωρος Καραλής, ανακοίνωσε πως το ωράριο λειτουργία του ΔΑΚ Τρίπολης θα γίνει πιο αυστηρό.

Ο κ. Καραλής, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία, εξέφρασε τη δυσαρέσκιά του απέναντι στα προβλήματα που υπάρχουν με το ωράριο λειτουργία του ΔΑΚ, το οποίο δεν τηρείται από τους πολίτες. 

"Καθημερινά το στάδιο παραμένει ανοιχτό 7:00 με 23:00, όμως ο κόσμος δεν τηρεί το ωράριο που έχει ανακοινωθεί, αυτό θα αλλάξει και τα μέτρα θα γίνουν πιο αυστηρά", τόνισε ο κ. Καραλής. 

Στη συνέχεια επισήμανε πως, "Πρέπει να καταλάβουν οι συμπολίτες μας, ότι το αυστηρότερο ωράριο θα καθιερωθεί για την ασφάλειά και το δημόσιο συμφέρον τους. Επίσης εάν κάποιος βρίσκεται στο στάδιο μετά τις 23:00, θα καλούμε την Αστυνομία".

Σε άλλο ένα θέμα αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Τρίπολης, που είναι η παράνομη στάθμευση στην είσοδο του ΔΑΚ.

"Oι πολίτες παρκάρουν ανεξέλεγκτα μπροστά στην κεντρική είσοδο, παρόλο που υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις στάθμευσης, που ορίζονται με διαχωριστικές γραμμές.

Από τη Δευτέρα (11/6), θα δώσουμε εντολή στην Τροχαία, να παίρνει τις πινακίδες σε όσους σταθμεύσουν παράνομα".

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.