Επικαιροτητα

"Ανάθεμα το πρόγραμμα στειρώσεων του Δ. Τρίπολης"

Ο Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης διατυπώνει ερωτήματα προς τη Δημοτική Αρχή για την πολιτική ανυπαρξία της αλλά και την κατάσταση της Τρίπολης με τα αδέσποτα σκυλιά.

Ανάρτηση Πολιτιστικού Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

"Ανάθεμα το πρόγραμμα στειρώσεων του Δήμου Τρίπολης, κάθε χρόνο σπαταλάνε 65 χιλ ευρώ… που πάνε τα χρήματα των δημοτών??? 

Και παντού βλέπεις μάνες με κουτάβια, παντού σε ολόκληρη την πόλη μέσα και έξω. Αν και τον τελευταίο μήνα μαζέψαμε πάνω από 30 κουταβάκια και προσπαθούμε να τους βρούμε σπίτια η κατάσταση είναι απελπιστική…. 

Η δικαιολογία των «υπεύθυνων» του δήμου είναι ότι παρατάνε τα σκυλιά οι πολίτες… όμως ο κόσμος εδώ και μήνες φωνάζει συνέχεια και παίρνουν τηλέφωνα να στειρωθούν και τους αγνόησαν και γέννησαν πάνω από δύο φορές. 

Κοντά στο κέντρο σκυλιά ζευγαρώνουν στο δρόμο, εικόνες ντροπής και αγωνίας για τους φιλόζωους. Κάπως έτσι πληθαίνουν τα αδέσποτα στην πόλη... και την πληρώνουν με φόλες στο τέλος…"

Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι στην Γρηγορίου Λαμπράκη κοντά στο μαγαζί Παρθενώνας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.