Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Μήνυση για παραποιημένη καραμπίνα

Την Τρίτη (5/6) οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, εντόπισαν αγροτικό όχημα με τον οδηγό να έχει στην κατοχή του παραποιημένη καραμπίνα.

 Την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018 οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Αλεξίου Άγγελος και Πετρόπουλος Φώτιος κατά την άσκηση των υπηρεσιακών τους καθηκόντων τους στην ευρύτερη περιοχή του Δ.Δ. Λεοντίου Αχαΐας εντόπισαν περί ώρα 22:10 να κινείται ένα αγροτικό όχημα το οποίο και σταμάτησαν προκειμένου να κάνουν τον από τον νόμο προβλεπόμενο έλεγχο.

Διαπίστωσαν λοιπόν ότι ο οδηγός του είχε μέσα στο όχημά του και εκτός θήκης, κυνηγετική καραμπίνα. Επίσης στον έλεγχο που διενήργησαν διαπίστωσαν ότι η καραμπίνα αυτή ήταν παραποιημένη καθότι μπορούσε να φέρει φυσίγγια πέραν των τριών (3), ότι το όπλο ήταν αδήλωτο και ότι το άτομο αυτό δεν είχε βγάλει ποτέ του κυνηγετική άδεια!

Στην συνέχεια ακολούθησαν οι εκ του νόμου προβλεπόμενες κατασχέσεις (όπλου, φυσιγγίων) και υπεβλήθη εναντίον του η σχετική μήνυση όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις του Δασικού και Ποινικού Κώδικα.

 

(Δ.Τ.)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.