Επικαιροτητα

"Προσφορά ζωής" από τον Ε.Ο.Σ. Τρίπολης (video)

Την Πέμπτη 14 Ιουνίου ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης διοργάνωσε την 20η Εθελοντική Αιμοδοσία, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε κατά τις ώρες 10.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ., στο Ιατρείο του Δημαρχείου του Δήμου Τρίπολης (Λαγοπάτη 45, 1ος όροφος).

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι από τις 11 έως τις 16 Ιουνίου 2018 και κατά τις ώρες 8.30 π.μ. έως 1.30 μ.μ. και 6.00 μ.μ. - 8.00 μ.μ., η αιμοδοσία θα γίνεται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, (το Σάββατο μόνο πρωί).

Ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Σ Τρίπολης, Στέφανος Γκουτζιούλης, και ο επιμελητής Α' - παθολόγος ιατρός του τμήματος αιμοδοσίας Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, Γιώργος Ζαχαρίας, μίλησαν στην κάμερα του "Αρκαδία 938" για τη σημασία του εθελοντισμού και την προσπάθεια κινητοποίησης των πολιτών.

 

Δείτε τις δηλώσεις:

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.