Επικαιροτητα

Σχολεία τέλος! "Στα όπλα" για μπουγέλο! (photos)

Τα μαθήματα τελείωσαν και το μπουγέλο, το παιχνίδι και η ξενοιασιά άρχισαν κιόλας!

 

Τελευταία μέρα η Παρασκευή (15/6) για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων της χώρας, με ολόκληρη τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα... "να μη βλέπουν την ώρα" να αποχαιρετιστούν! Χαλαρό το κλίμα και το ωράριο προσέλευσης στο σχολείο την τελευταία μέρα πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, αλλά έντονη η συγκίνηση στα πρόσωπα των δασκάλων, κάποιων μαθητών και αρκετών γονέων.

 

Το κυρίαρχο συναίσθημα βέβαια στις παιδικές ψυχές, ήταν αυτό της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ! Και η επιθυμία για ξέφρενο παιχνίδι, με το μπουγέλο να σηματοδοτεί την έναρξη καλοκαιριού και της χαράς! Οι παρέες είχαν κάνει τα σχέδιά τους και τον εφοδιασμό τους από την προηγούμενη κιόλας ημέρα, βάζοντας μέσα στον "χορό" και τους γονείς, οι οποίοι σήμερα ανέλαβαν τη μεταφορά του "πολεμικού υλικού" στα σχολεία και τον ανεφοδιασμό της παιδικής στρατιάς!

 

Δείτε φωτογραφίες από την... προετοιμασία, τον εφοδιασμό και.. τη σύρραξη έξω από σχολεία και στην πλατεία Άρεως!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.