Επικαιροτητα

Nέα απόφαση Δικαστηρίου Τριπόλεως για Παλαιόχουνη

Προσωρινή Διαταγή του Ειρηνοδικείου Τριπόλεως προστατεύει δύο ακόμη ακίνητα ιδιωτών στην Παλαιόχουνη.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου:

"Σε απάντηση σχετικών ερωτημάτων σας, σας  γνωρίζω τα ακόλουθα:

Ο Ειρηνοδίκης Τριπόλεως με Διάταξή του επί της με αριθμό καταθέσεως 194/8-6-2018 αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων των αδελφών-τέκνων Θεμιστοκλή Πολλάλη για την προστασία δύο ακινήτων τους εμβαδού 14.914,00τ.μ. και 16.431,87τ.μ. που βρίσκονται στην Παλαιόχουνη και στη χωροθετημένη περιοχή για την κατασκευή του έργου «Ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων Περιφέρειας Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ» κατά της α.ε. «Περιβαλλοντική Πελοποννήσου Μ.Α.Ε.» της οποίας μοναδική μέτοχος είναι η α.ε. «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ», που απόκτησε «επί χάρτου» με τη μεθοδολογία των γνωστών πλέον τίτλων της,

απαγόρευσε στην καθής μέχρι την έκδοση αποφάσεως επί της πιο πάνω αιτήσεως που συζητείται στις 22-6-2018, 

την περίφραξή τους (παρά τις άδειες που είχε λάβει) και γενικότερα αλλοίωση της μορφολογίας του εδάφους τους ως έχει μέχρι σήμερα, επιτρέποντας παράλληλα σε αυτήν την πεζή είσοδο μόνο για τη  διενέργεια μετρήσεων, αποτυπώσεων, φωτογραφήσεων, δειγματοληψιών και άλλων ανάλογων εργασιών, που όμως δεν θα κωλύουν ή εμποδίζουν καθ΄οιονδήποτε τρόπο την πρόσβαση, παραμονή και εργασία των αιτούντων, καθώς επίσης και την εκμετάλλευση και χρήση τους από τους αιτούντες, ιδίως ως προς τα τυχόν καλλιεργούμενα τμήματά τους."

                                    

                                Τάκης Γατσόπουλος

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.