Επικαιροτητα

Εκκρεμεί η υπογραφή για το Σανατόριο "Μάνα"

Οι διοικήσεις του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων σκοντάφτουν συνεχώς στα ίδια προβλήματα που εμποδίζουν εδώ και χρόνια την αξιοποίηση των κρατικών ακινήτων: καταπατητές, χαρακτηρισμοί ως δασικών εκτάσεων, παλαιές συμβάσεις που εκκρεμούν στα δικαστήρια και άλλες αμαρτίες.

Στο χαρτοφυλάκιο του ΤΑΙΠΕΔ έχουν παραμείνει 91 ακίνητα, η αξιοποίηση των οποίων "γίνεται σταδιακά, ανάλογα με τη νομική, τεχνική και εμπορική ωριμότητά τους", είτε μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας δημοπρασιών είτε μέσω συμβατικών διαγωνιστικών διαδικασιών.

Στο τελευταίο σχέδιο αξιοποίησης (ADP) του ΤΑΙΠΕΔ, που δημοσιοποιήθηκε τη Δευτέρα, αναφέρεται πως εκκρεμεί η υπογραφή συμβολαίων για έξι ακίνητα που πωλήθηκαν μέσω ηλεκτρονικών δημοπρασιών.

Πρόκειται για το ακίνητο Κοσκινού στη Ρόδο, ακίνητο στην Πάτρα, ακίνητο στην παλαιά πόλη του Ναυπλίου, οικόπεδο στη Σαμπάριζα Ερμιόνης, οικόπεδο στη ΒΙΠΕ Βόλου, το ξενοδοχείο Ηνίοχος στην Αθήνα και τμήμα του ακινήτου του πρώην Σανατορίου "Μάνα" στην ορεινή Αρκαδία.

 

Δείτε και τα υπόλοιπα ακίνητα  ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.