Επικαιροτητα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού το Σαββατοκύριακο

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους προβλέπονται από το Σάββατο (23/6).

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Σάββατο (23-06-2018)

Τις προμεσημβρινές ώρες τα βορειότερα νησιά του Ιονίου, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες η ήπειρος, η δυτική και ανατολική Μακεδονία και η Θράκη από τις μεσημβρινές ώρες η κεντρική Μακεδονία από τις βραδινές ώρες η ανατολική Θεσσαλία, οι Σποράδες και η βόρεια Εύβοια.

Την Κυριακή (24-06-2018), τις πρωινές ώρες η Χαλκιδική, η ανατολική Θεσσαλία, οι Σποράδες και η βόρεια Εύβοια τις απογευματινές κυρίως ώρες τα ηπειρωτικά (πλην ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης).

Ο καιρός, Σάββατο 23-06-2018

Κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους προβλέπονται στα βόρεια. 

Άνεμοι στα ανατολικά δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία στο βορειοανατολικό Αιγαίο, βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. 

Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα βόρεια. 

Μακεδονία, Θράκη 

Καιρός: νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τα οποία από τις μεσημβρινές ώρες θα είναι έντονα το βράδυ θα περιοριστούν στην κεντρική Μακεδονία. 

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στην κεντρική Μακεδονία τοπικά 6 μποφόρ. 

Θερμοκρασία: από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος 

Καιρός: νεφώσεις που βαθμιαία και από τα βόρεια θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις προμεσημβρινές ώρες στα βορειότερα νησιά του Ιονίου και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους έντονα. Βελτίωση το βράδυ. 

Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. 

Θερμοκρασία: από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος 

Καιρός: γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια, όπου από τις βραδινές ώρες στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Βελτίωση το βράδυ στα νότια. 

Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 στα βόρεια πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ 

Θερμοκρασία: από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου. 

 

ΠΗΓΗ: neapaseges.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.