Επικαιροτητα

Μεγάλες Καταστροφές από ανεμοστρόβιλο στο Νεκροταφείο της Αγίας Τριάδας (photos)

Έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν την Τρίπολη την Κυριακή (24/06) προκαλώντας αρκετές ζημιές στο κοιμητήριο της Αγίας Τριάδας.

Ο ανεμοστρόβιλος που σχηματίστηκε είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν μεγάλες ζημιές σε αρκετούς τάφους.

Εικόνες βιβλικής καταστροφής, με σπασμένα μνήματα και αντικείμενα πεσμένα γύρω από τους τάφους.

Άμεσα ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Καραλής βρέθηκε στο χώρο που έγιναν οι καταστροφές. Οι πρώτη εικόνα όπως του ανέφερε ο υπεύθυνος του νεκροταφείου είναι πως ένας ανεμοστρόβιλος πέρασε μέσα από το κοιμητήριο και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές.

Αρκετοί τάφοι έχουν σπάσει τα μάρμαρα και είναι στην δυσάρεστη θέση να ενημερώσουν τους ιδιοκτήτες, για το μέγεθος των ζημιών.

Ο κ.Σταυρόπουλος, ο οποίος βρισκόταν στο κατάστημα του απέναντι από το νεκροταφείο την στιγμή που εκδηλώθηκε το φαινόμενο του ανεμοστρόβιλου, περιγράφοντας τα όσα είδε είπε: "Είδαμε τον ανεμοστρόβιλο να πλησιάζει και μετά από λίγα λεπτά είδαμε πολλά αντικείμενα να αιωρούνται ψηλά στον ουρανό. Για ένα δεκάλεπτο ο ανεμοστρόβιλος κατέστρεψε ένα μέρος του κοιμητήριο".

 

Δείτε βίντεο στο tripolis.gr.

Πηγή: tripolis.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.