Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Συνεδρίαση Π.Ε.Σ. Πελ/σου στο Επιμελητήριο Αρκαδίας 

Με σημαντικά θέματα στην ημερήσια διάταξή του συνεδριάζει το Περιφερειακό Επιμελητηριακό  Συμβούλιο Πελοποννήσου (ΠΕΣΠ) τη Δευτέρα 9 Ιουλίου στις 5.30 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας . 

Συγκεκριμένα στην πρόσκληση που υπογράφει για τη 2η συνεδρίαση ο Πρόεδρος του ΠΕΣΠ κ. Ιωάννης Μπουντρούκας περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, θέματα όπως: Κανονισμός Λειτουργίας Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου, διοργάνωση Μαθητικού Διαγωνισμού, Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων, έκθεση Πελοπόννησος EXPO 2018.

Επιπλέον στη διάρκεια της συνεδρίασης ο Πρόεδρος και τα μέλη θα έχουν συναντήσεις με τους, κ. Μπαλτά, σύμβουλο ΚΕΕΕ σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας Επιχειρηματικών Πάρκων, κ. Κατσή, Πρύτανη Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, προκειμένου να συζητηθούν οι δυνατότητες συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και με εκπροσώπους από το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος για να συζητηθούν οι δυνατότητες συνεργασίας των φορέων.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.