Επικαιροτητα

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ: "Υπέρογκο το ποσό για την Άλωση"

Την αντίθεση της στην απόφαση της Δημοτικής Αρχής να δαπανηθούν 44.501,57 ευρώ εξέφρασε η "Μαντινειακή Συμπολιτεία".

 

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση με την υπογραφή της επικεφαλής της παράταξης Αντωνίας Γιαννούλη:

 

Η Μαντινειακή Συμπολιτεία εκφράζει την αντίθεση της στην απόφαση της δημοτικής αρχής να δαπανηθούν  44.501,57 ευρώ για τις εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στον δήμο Τρίπολης από την Τετάρτη 23 έως την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια της 194ης επετείου για την Άλωση της Τριπολιτσάς.

 

"Σεβόμαστε και κατανοούμε την πρόθεση της δημοτικής αρχής να διοργανώσει ξεχωριστές εκδηλώσεις με σκοπό να γίνει η ιστορία της Τρίπολης γνωστή σε ολόκληρη την επικράτεια, αλλά η θέση της Μαντινειακής Συμπολιτείας συμμερίζεται και τους χιλιάδες συμπολίτες της οι οποίοι ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.  Πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι αξιόλογο, που θα ανταποκρίνεται στις όποιες ανάγκες με σημαντικά χαμηλότερο προϋπολογισμό, έτσι ώστε τα εναπομείναντα χρήματα να χρησιμοποιηθούν σε άλλες προτεραιότητες προς όφελος του Δημότη, όπως οι παρούσες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες υπαγορεύουν".

 

Η Μαντινειακή Συμπολιτεία στη δια περιφοράς συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου καταψήφισε το ποσό των  44.501,57 ευρώ το οποίο θεωρείται υπερβολικό, σε σύγκριση με το περσινό ποσό που δαπανήθηκε για τις εκδηλώσεις για την Άλωση της Τριπολιτσάς, το φετινό είναι αυξημένο περίπου κατά 30.000 ευρώ.

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίπολης είχε συνεδριάσει τον Σεπτέμβριο του 2014, προκειμένου να αποφασίσει την ψήφιση του ποσού των 14.214,63 ευρώ, το οποίο προοριζόταν για τις αντίστοιχες εκδηλώσεις, θεωρούμε ότι ένα ανάλογο ποσό θα έπρεπε να δαπανηθεί και φέτος δεδομένων των δύσκολων οικονομικών συγκυριών που βιώνουν οι συμπολίτες μας.

 

Η Μαντινειακή Συμπολιτεία βρίσκεται στο δημοτικό συμβούλιο για να εκπροσωπεί τους πολίτες οι οποίοι χρειάζονται έναν άνθρωπο να μεταφέρει την δική τους φωνή και τις δικές τους ανησυχίες. Στα πλαίσια αυτά κατέθεσε στο δημοτικό συμβούλιο την πρόταση αύξησης των κονδυλίων οικονομικής ενίσχυσης των συμπολιτών της, την οποία ο δήμαρχος αποδέχτηκε και θα συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση.

 

Αντωνία Γιαννούλη

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μαντινειακή Συμπολιτεία για τον Δήμο Τρίπολης

 

 

Τρίπολη 29 Σεπτεμβρίου 2015

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.