Επικαιροτητα

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος

Tην τελευταία του πνοή άφησε στις 13.35 το μεσημέρι της Παρασκευής ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος.

Ο Μάνος Αντώναρος είχε προσβληθεί από το βακτήριο της λεγιονέλλας, γνωστής και ως νόσμου των Λεγεωνάριων, και νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Ο Μάνος Αντώναρος είχε εργαστεί ως αρθρογράφος σε ελληνικές εφημερίδες Ελεύθερος Τύπος, Εθνος, Βραδυνή, Εξπρες, Κέρδος, Αθλητική Ηχώ, καθώς και σε περιοδικά.

Υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του Αθήνα 9.84. καθώς και διευθυντής στο Κανάλι-5 και παραγωγός στον ΑΝΤ1 Radio και στον Alpha.

Στην τηλεόραση εργάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ως διευθυντής προγράμματος στον ΣΚΑΙ, ως διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων του MEGA, ως παρουσιαστής εκπομπών στο Seven-X και ως συντονιστής στο δορυφορικό πρόγραμμα της ΕRT-SAT.

Ο Μάνος Αντώναρος ήταν πατέρας δύο παιδιών, της Αθηνάς και του Αρχέλαου.

Ο αδερφός του, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος, ανήρτησε στο facebook την είδηση του θανάτου του αδερφού του, μαζί με ένα συγκινητικό μήνυμα:

 

ΠΗΓΗ: dikaiologitika.gr

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.