Επικαιροτητα

H Αρκαδία στο πλευρό των πληγέντων (ανανεώνεται)

Φορείς, σύλλογοι, επιχειρηματίες της Αρκαδίας συγκεντρώνουν χρήματα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες...

 

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ:

"O Δήμος Τρίπολης συγκεντρώνει την Τετάρτη 25/07/2018 είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική.

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης από όσους πολίτες το επιθυμούν, θα γίνει στο κτίριο του Δημαρχείου Τρίπολης (Λαγοπάτη & Αταλάντης) στον 1ο όροφο.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2713 600405 και 2713 600483 του Δήμου Τρίπολης

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής υπάρχει άμεση ανάγκη για τα εξής :

Εμφιαλωμένα νερά

Χυμούς

Τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου και κατά προτίμηση να είναι άμεσης ανάλωσης (κονσέρβες, συσκευασμένα κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, κ.λπ.)

Γάλατα μακράς διάρκειας, τα οποία διατηρούνται εκτός ψυγείου, π.χ. εβαπορέ

Δεν χρειάζονται είδη ρουχισμού.

Η συγκέντρωση των παραπάνω ειδών θα γίνει μέχρι και τις 15.00 και αν είναι εφικτό να είναι συσκευασμένα σε κουτιά και όχι σε σακούλες για την καλύτερη μεταφορά τους.

Ευχαριστούμε πολύ."

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΛΑΓΚΑΔΙΩΝ:

Ο Σύλλογος Νέων Λαγκαδίων νιώθει βαθιά θλίψη για όσα συμβαίνουν στους συνανθρώπους μας στις περιοχές που η "πύρινη λαίλαπα" καταστρέφει ότι βρει μπροστά της! Ανθρώπινες ζωές, σπίτια, περιουσίες και καταπράσινα δάση! Γι αυτό λοιπόν νιώθουμε την ανάγκη να βοηθήσουμε τους ανθρώπους με ότι είναι μπορεί ο καθένας να προσφέρει! Από σήμερα 24 Ιουλίου έως και την Κυριακή 29 Ιουλίου παρακαλούμε όλους σας να μαζέψουμε τρόφιμα, ρούχα και ό,τι άλλο μπορεί ο καθένας έτσι ώστε να τα στείλουμε στους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη! Όλες οι πληροφορίες για το που μπορείτε να δώσετε τα πράγματα στα παρακάτω τηλέφωνα.

6982804689 Τερζής Σταύρος

6980468431 Νικήτας Δημήτρης

Η ΒΟΉΘΕΙΑ ΌΛΩΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΗ!!!

 

Σ.Ε.Ο ΤΡΙΠΟΛΗΣ:

"Είναι ώρα δράσης και πρωτοβουλιών τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Για τον λόγο αυτό το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης βρίσκεται για ακόμα μια φορά στο πλευρό των δοκιμαζομένων αδερφών μας.

Σήμερα Τρίτη 24/7 και ώρα 6:00 – 8:00 το απόγευμα και αύριο Τετάρτη 25/7 11:00 – 1:00 το πρωί και 6:00 – 8:00 το απόγευμα στην Εστία μας, Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, δεξιά κάτω είσοδος (παρκινγκ) θα συγκεντρώνουμε τα παρακάτω:

Ξηρά Τροφή (φρυγανιές, μπισκότα κλπ)

Μωρομάντηλα

Πάνες

Γάζες

Betadine

Fucidin

Αν ενωθούμε θα καταφέρουμε πολλά!"

 

Πρόσκοποι Τρίπολης:

«Να βοηθώ κάθε άνθρωπο σε κάθε περίσταση!»

Οι Πρόσκοποι Τρίπολης, εφαρμόζοντας το Νόμο των Προσκόπων συλλέγουμε τρόφιμα, φάρμακα και είδη ρουχισμού για τους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών.

Τετάρτη 25/7, Πέμπτη 26/7 και Παρασκευή 27/7 από τις 19:00 ως τις 21:00, στην εστία του 3ου Συστήματος Προσκόπων Τρίπολης, Μητροπολίτου Δανιηλ 1.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2710234570

1ο Σύστημα Προσκόπων Τρίπολης

3ο Σύστημα Προσκόπων Τρίπολης

 

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ:

"Η διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης αποφάσισε μέσω του τμήματος τένις και του Tripolis Sports Camp  να συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Αττικής (ΟΔΗΓΙΑ ΚΕΛΠΝΟ).

Προκειμένου λοιπόν όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια ανακούφισης και ενίσχυσης των πυρόπληκτων συμπατριωτών μας, σας ενημερώνουμε, ότι τα γραφεία μας τένις στο ΔΑΚ Τρίπολης θα είναι ανοιχτά προς το κοινό της Τρίπολης και θα δέχονται τις προσφορές σας καθημερινά και μέχρι την Παρασκευή 27/7 από τις 09:00 – 12:00 πμ και από τις 18:00 – 22:00 μμ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ 6972694448.

ΕΙΔΗ:

Βαζελινούχες Γάζες fucidine, αποστειρωμένες γάζες μεσαίο και μεγάλο μέγεθος, φιάλες ορού ringers και dextrose παλμικά οξύμετρα, ηλεκτρονικά πιεσόμετρα, τζελ εγκαύματος τύπου flagyl/flogocalm, pulvo σπρέι, γάντια νιτριλίου, αλουμινοκουβέρτες, μάσκες μιας χρήσης, αυτοκόλλητα ράμματα, ήπιο αντισηπτικό τύπου hibitane, παυσίπονα, λαβίδες και ποδιές μιας χρήσεως."

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΥΤΙΝΑΣ:

Ο Σύλλογος Εμποροεπαγγελματιών Βυτίνας υπό το βάρος των σοβαρών απωλειών από τις καταστροφικές φωτιές που προκλήθηκαν στην Αττική αποφάσισε να εκφράσει την έμπρακτη αλληλεγγύη του. Προβαίνουμε σε συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία θα διατεθούν άμεσα στους πληγέντες.

ΛΙΣΤΑ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

• Εμφιαλωμένα νερά

• Τρόφιμα συσκευασμένα: Φρυγανιές, Κρουασάν, Μπισκότα, Ξηροί καρποί, Κονσέρβες, γάλα εβαπορέ, Χυμοί, ζυμαρικά

• Πλαστικά κουτάλια και πιρούνια, χαρτιά υγείας, πάνες, βρεφικά είδη.

• Είδη ρουχισμού και κουβέρτες, sleeping bags, παπούτσια!

Και ότι άλλο μπορεί να διαθέσει ο καθένας!

Παρακαλούμε για την άμεση διάθεση των ειδών ώστε να προχωρήσουμε όσο πιο άμεσα γίνεται στην παράδοσή τους! 

Επικοινωνείτε για παράδοση των ειδών με τους

Τσατσουλή Μαρίνο 6945318435 και

Γόντικα Ιωάννη 6976295246 και

Παπαναστασίου Ιωάννη 6977679798"

  

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ:

Με την ευχή και την προτροπή του Σεβ. Μητροπολίτου μας Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου, η ενορία του Προφήτη Ηλία Τρίπολης με πόνο ψυχής απευθύνει έκκληση προς όλους τους κατοίκους της Τρίπολης  να συγκεντρώσουμε όλοι μαζί είδη πρώτης ανάγκης προς συμπαράσταση και βοήθεια των πυροπαθών αδελφών μας, που τις τελευταίες ώρες δοκιμάζονται σκληρά από την λαίλαπα της φωτιάς.

Τα είδη τα οποία συλλέγονται είναι :

Γάζες

Betadine

Fucidin

Τρόφιμα μακράς διαρκείας ( μακαρόνια, ρύζι, γάλα εβαπορέ, κονσέρβες)

Μωρομάντηλα

Πάνες για μωρά

Εμφιαλωμένο Νερό

Πλαστικά πιάτα, πιρούνια, κουτάλια

Η συλλογή των ειδών αυτών θα γίνεται από αύριο Τετάρτη 25 Ιουλίου έως Δευτέρα 30 Ιουλίου 18:00 έως 20:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Τρίπολης.

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ:

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/07/2018 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΟΔΟΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΛΤΕΤΣΙΟΥ 8 ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ.

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ:

Γάζες

Betadine

Fucidin

Τρόφιμα μακράς διαρκείας ( μακαρόνια, ρύζι, γάλα εβαπορέ, κονσέρβες)

Μωρομάντηλα

Πάνες για μωρά

Εμφιαλωμένο Νερό

Πλαστικά πιάτα, πιρούνια, κουτάλια.

ΤΗΛ: 6988702797 - 6906504202 - 2710234514

 

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Συμπαραστεκομαστε και εμείς με τις μικρές μας δυνάμεις συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης ή χρήματα (με σκοπό την αγορά τους) για βοήθεια των πυροπληκτων αδερφών μας που δοκιμάζονται σκληρά αυτές τις ημέρες.

Κυρίως

1. Γάζες αποστείρωσης

2. Betadine

3. Fucidin

4. Μωρομαντηλα 

5. Πάνες για μωρά

Στα γραφεία του συλλόγου αύριο Τετάρτη 25/7 και ώρες 11-12 το πρωί και 7-8 το απόγευμα.

 

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

 

ΟΜΑΔΑ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

 

CLUB OGGI - ΑΣΠΡΟ ΠΑΤΟ: 

Το CLUB OGGI και το Τσιπουραδικο ΑΣΠΡΟ_ΠΑΤΟ εκφράζουν την αμέριστη στήριξη του στους πληγέντες από την τραγωδία που συγκλονίζει τη χώρα μας. Μετά  από απόφαση των ιδιοκτητών  τα έσοδα την αυριανής ημέρας (25/7) των καταστημάτων  θα δοθούν στους ανθρώπους που έχουν πληγεί από τις φωτιές.

Αυτές τις δύσκολες στιγμές πρέπει να είμαστε ενωμένοι. 

 

DrunkDog:

Golden Clubs Τρίπολη

 

Combat Team Tripolis 

Star Fitness Irida

 

 

Βοήθεια από ιδιώτες:

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.