Επικαιροτητα

Στον κάδο ανακύκλωσης οι πινακίδες ακίνητων αυτοκινήτων

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και το Επιμελητήριο Αρκαδίας μετά τη μεγάλη  επιτυχία της 1ης  Σειράς Αρκαδίας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που υλοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, προχωρούν στη διοργάνωση της 2ης σειράς, που θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, στην Τρίπολη.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 30 Μαΐου 2020 και τα μαθήματα θα διεξάγονται στα Ελληνικά Παρασκευή 17:00-21:30 και Σάββατο 09:00-17:00 ανά δεκαπέντε ημέρες

Έναρξη της 2ης Σειράς Αρκαδίας: 19 Οκτωβρίου 2018.

Όλες οι πληροφορίες αναλυτικά στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Γρηγορότερα θα οδηγούνται στην καταστροφή και τον κάδο ανακύκλωσης οι πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων που έχουν τεθεί σε ακινησία. Με εγκύκλιό του, ο διοικητής της ΑΑΔΕ δίνει εντολή στις εφορίες να προχωρούν γρηγορότερα στην καταστροφή και ανακύκλωση των πινακίδων κυκλοφορίας των οχημάτων που έχουν κατατεθεί από τους ιδιοκτήτες τους. Έτσι μόλις περάσουν 18 μήνες από την ημερομηνία της κατάθεσης (υποβολή δήλωσης ακινησίας οχήματος) οι πινακίδες θα καταστρέφονται.

 

ΑΑΔΕ:ΟΔΗΓΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 120 ΔΟΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οδηγό με όλες τις αλλαγές που έγιναν στη ρύθμιση των 120 δόσεων για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις δίνει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Στη ρύθμιση μπορούν πλέον να ενταχθούν ελεύθεροι επαγγελματίες με οφειλές άνω των 50.000 ευρώ ενώ ρυθμίζονται και οφειλές που δημιουργήθηκαν το 2017. Μεταξύ άλλων προβλέπεται ότι ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις χωρίς πτωχευτική ικανότητα με οφειλές προς την εφορία έως 125.000 ευρώ μπορούν να επιτύχουν τη ρύθμιση των οφειλών τους σε 120 μηνιαίες δόσεις με την αυτοματοποιημένη διαδικασία του εξωδικαστικού μηχανισμού.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ 

Market expo 05 έως 07 Οκτωβρίου 2018

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου πρόκειται να συμμετάσχει στην Έκθεση Market Expo η οποία θα λάβει μέρος από 05 έως 07 Οκτωβρίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Η έκθεση προσελκύει σταθερά δεκάδες αγοραστές μεγάλων super market του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού, χιλιάδες ιδιοκτήτες και εργαζόμενους σημείων λιανικής πώλησης, στελέχη επιχειρήσεων από την οργανωμένη λιανική και το χονδρεμπόριο.

 

Πελοποννησιακή Έκθεση Τεγέας 14 έως 21 Αυγούστου

Η Παμπελοποννησιακή έκθεση Τεγέας αποτελεί θεσμό για την Πελοπόννησο, έχει καταξιωθεί στη συνείδηση του κοινού και των επαγγελματιών, σαν ένα από τα κορυφαία γεγονότα της περιοχής και πάντα επικεντρώνεται στην ανάδειξη και την προώθηση των τοπικών προϊόντων και των ειδών γεωργικής ανάπτυξης. Η έκθεση πλαισιώνεται από τις Θρησκευτικές και Πολιτιστικές εκδηλώσεις του Τεγεατικού Συνδέσμου, με πάνω από 50.000 επισκέπτες, μεγάλη μερίδα των οποίων  επισκέπτονται τους χώρους της έκθεσης και ενημερώνονται για τα ποιοτικά προϊόντα της Πελοποννήσου.

Περισσότερες πληροφορίες για τις παραπάνω εκθέσεις και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

 

Τον Αύγουστο δεν θα κυκλοφορεί το Οικονομικό –Επιχειρηματικό Δελτίο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.