Επικαιροτητα

Λεβίδι: 2η εθελοντική αιμοδοσία (photos)

Η δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία από τον Σύλλογο Σωματικής Αγωγής "Ορχομενός Λεβιδίου".

 

Ο Σ.Σ.Α. Ορχομενός Λεβιδίου, σε συνεργασία με Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο, στο πλαίσιο της προσπάθειας κοινωνικής προσφοράς πραγματοποιεί την 2η εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή 17/8/18 και ώρα από 10:00 έως 14:00 στο Περιφερειακό Ιατρείο Λεβιδίου.

Φέτος η αιμοδοσία είναι αφιερωμένη στην πυρόπληκτη Αττική. Στη μνήμη όλων όσων έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους, άλλα και σε όλους αυτούς που προσπαθούν να σταθούν πάλι στα πόδια τους μετά από τις τελευταίες καταστροφικές πυρκαγιές.

Μετά την πρόσφατη εθνική τραγωδία άλλα και σε μία χρονική περίοδο με μειωμένα αποθέματα αίματος, λόγω καλοκαιριού, οι ανάγκες που δημιουργήθηκαν είναι τεράστιες. Από την πλευρά μας οφείλουμε να ευαισθητοποιήσουμε για την ανάγκη και την αξία αυτής της προσφοράς, θυμίζοντας ότι εθελοντική αιμοδοσία είναι ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ !!!

" Αν πραγματικά θέλεις να δώσεις ένα χέρι βοήθειας, τότε... άπλωσέ το !!! "

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.