Επικαιροτητα

Πόσο θα μας κοστίσει η Shock Price Night;

Το κόστος για τη διοργάνωση της Shock Price Night στην Τρίπολη απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη (22/8).

 Για 3η φορά θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη "shock price night" ή όπως είναι γνωστή σε άλλες πόλεις "λευκή νύχτα". Όλοι οι επιχειρηματικοί φορείς αγκάλιασαν την ιδέα και τη διοργάνωση, με στόχο να κινηθεί η αγορά σε διαφορετικούς ρυθμούς, να αποτελέσει η Τρίπολη πόλο έλξης για επισκέπτες και να ζήσουμε όλοι μαζί μία μεγάλη γιορτή!

 

Η περσινή shock price night αποτέλεσε πραγματικά ένα πρωτοφανές για την Τρίπολη γεγονός! Αυτή η επιτυχία οδήγησε τους διοργανωτές σε μία χειμερινή της εκδοχή, η οποία επίσης στέφθηκε με επιτυχία, παρά τη χαμηλή σχετικά θερμοκρασία της εποχής.

 

Φέτος, λοιπόν, ανεβαίνει πιο ψηλά ο πήχης για όλους τους εμπλεκόμενους, οι οποίοι με ομόνοια, αρκετές ιδέες και "λαμπερά" ονόματα (στην παρουσίαση τη βραδιάς θα βρίσκεται ο Διονύσης Ζάχος και η Γιώτα - Όλγα Καραθανάση) θα προσπαθήσουν να κερδίσουν ένα μεγάλο στοίχημα: αυτό της επιτυχίας!

 

Ποιο θα είναι όμως το οικονομικό κόστος αυτής της βραδιάς; Το τι θα μπει στα ταμεία της πόλης, ακόμα είναι άγνωστο και παράλογο να υπολογιστεί. Το τι θα βγει όμως από το ταμείο του Δήμου Τρίπολης και του Επιμελητηρίου γι' αυτή τη βραδιά, μας γνωστοποιήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης (22/8).

 

Το ποσό λοιπόν των 19.400 ευρώ από τον Δήμο Τρίπολης και των 4.000 ευρώ από το Επιμελητήριο για μία shock price night, εγκρίθηκε μεν από την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου, χαρακτηρίστηκε δε από την αντιπολίτευση -και συγκεκριμένα από τη Λαϊκή Συσπείρωση- ως σπατάλη σε εποχές οικονομικής ένδειας.

 

Αυτό που μένει να δούμε, είναι αν τελικά... "θα πάμε ταμείο!"

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.